MILUJETE KRÁSNÉ VŮNĚ
A SKVĚLÉ JÍDLO?
Víte, že čich velmi úzce souvisí s chutí? Věděli jste, že bez čichu není ani chuti?
Zavřete oči a představujte si následující věci!
Dejte si lahodné jahody před nos. V této fázi cítíte, že opravdu voní jako jahody. Zatím ale ještě nevíte, jakou budou mít chuť. To se dozvíte, až do nich kousnete. Kousnete-li do jahody, zjistíte, že se chuť podobá její vůni.

Přemýšleli jste někdy nad vůněmi a chutěmi? Nebo jak se koření mění ve vůni či parfém? Chtěli jste otestovat různé vůně a následně ochutnat různá koření?
Byla by to pro vás vzrušující hra?
To vše vám nabízí gurmánský zážitek v podobě
DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘI O 6 CHODECH
Bude to jedinečná gurmánská večeře, při níž si můžete přičichnout k různým vůním, dozvědět se více o jejich původu a zjistit další zajímavosti. Prožijete kulinářský zážitek, při němž budete nejen hýčkat své chuťové pohárky, ale i svůj nos, protože pro každou položku v menu jsme vybrali parfém ladící s daným jídlem.

TĚŠTE SE NA VSKUTKU JEDINEČNÝ KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK
Může být z kardamomu parfém?
Nebo koření z jasmínu či levandule?
U nás ano!
DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ
není jen obyčejnou večeří, ale velkolepým a jedinečným kulinářským zážitkem pro všechny smysly, kde je
lahodné, jedinečné menu kombinováno s různými speciálními parfémy.

Za voňavým zážitkem stojí Kornélia Adášek, milovnice vůní a parfémů a tvůrkyně projektu „Degustace parfémů“, v němž nabízí možnost přičichnout si k různým vůním a dozvědět se více o jejich původu a složení. K tomu vždy přidává i nějaké ty zajímavosti navíc. Je to také autorka e-booků „Jak si vybrat v parfumerii vůni pro sebe“ a „Parfémové desatero“.

O gurmánský zážitek večera se postará mistr kuchař Jakub Hirsch z restaurace hotelu Schwaiger. Ačkoliv tento šéfkuchař miluje tradici a kvalitu, nezříká se ani inovací, a proto přijal nabídku na tento kulinářský zážitek, neboť v něm vidí opravdovou výzvu. Pan Jakub Hirsch působí též jako kuchař do domu. Výborné reference a mnoho informací o oblíbeném kuchaři Jakubu Hirschovi najdete na portálu KUCHAŘI DO DOMU.
CO OBSAHUJE DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ O 6 CHODECH?
- Seznámení s dějinami parfémů
- Ukázku vůní
- Gurmánskou večeři o 6 chodech

DEGUSTAČNÍ MENU
- AMUSE BOUCHEKrémové podestýlkové vejce, houby, pečená cibule v popelu, křupavá kůrka z chleba, levandulový olej
- PŘEDKRMCrème Brûlée z králičích jater, jemně uzená smetana, levandulová marmeláda, briošková topinka
- POLÉVKAKulajda shot, houbová kroketa, kopr
- RYBATřeboňský kapr v bramborové strouhance, omáčka z podmáslí a pečená zelenina, levandulová majonéza
- MASO24 hodin pošírované hovězí „kobe beef style“ z farmy Pardubice, křenová omáčka, bramborové purée, uzená červená řepa a švestky
- DEZERTDomácí levandulový jogurt, teplá kobliha, tvarohová zmrzlina
KOLIK TO BUDE STÁT?
Základní cena Degustace parfémů s gurmánskou večeří o 6 chodech je
1800 Kč /osoba
Cena vinné degustace (zvýhodněné párovaní dobrých vin)
490 Kč/osoba
Za pouhých 1800 Kč tak získáte účast na skvělé akci, která Vám dodá energii a dobrou náladu... Stačí jen kliknout na tlačítko „Chci na degustaci parfémů s gurmánskou večeři“
a potom vyplnit a odeslat objednávku.
TERMÍN DEGUSTACE PARFÉMŮ S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ
Termín bude upřesněn
Místo: Hotel Schwaiger, Schwaigerova 59/3, Praha 6

TĚŠTE SE NA VSKUTKU JEDINEČNÝ KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK
Na následující stránce vyplňte pečlivě své údaje v objednávce a zaplaťte
bankovním převodem.
Organizátoři žádají účastníky Degustace parfémů s gurmánskou večeří, aby večer před kulinářským zážitkem nepoužili parfém ani parfémované tělové mléko. Je to opravdu velice důležité, jinak byste přišli o podstatu celého kulinářského zážitku.
♥2017 Kornélia Adášek info@korneliaadasek.cz Obchodní podmínky Ochrana údajů