MILUJETE KRÁSNÉ VŮNĚ
A SKVĚLÉ JÍDLO?
Víte, že čich velmi úzce souvisí s chutí? Věděli jste, že bez čichu není ani chuti?
Zavřete oči a představujte si následující věci!
Dejte si lahodné jahody před nos. V této fázi cítíte, že opravdu voní jako jahody. Zatím ale ještě nevíte, jakou budou mít chuť. To se dozvíte, až do nich kousnete. Kousnete-li do jahody, zjistíte, že se chuť podobá její vůni.

Přemýšleli jste někdy nad vůněmi a chutěmi? Nebo jak se koření mění ve vůni či parfém? Chtěli jste otestovat různé vůně a následně ochutnat různá koření?
Byla by to pro vás vzrušující hra?
To vše vám nabízí gurmánský zážitek v podobě
DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘI O 6 CHODECH
Bude to jedinečná gurmánská večeře, při níž si můžete přičichnout k různým vůním, dozvědět se více o jejich původu a zjistit další zajímavosti. Prožijete kulinářský zážitek, při němž budete nejen hýčkat své chuťové pohárky, ale i svůj nos, protože pro každou položku v menu jsme vybrali parfém ladící s daným jídlem.

TĚŠTE SE NA VSKUTKU JEDINEČNÝ KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK
Může být z kardamomu parfém?
Nebo koření z jasmínu či levandule?
U nás ano!
DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ
není jen obyčejnou večeří, ale velkolepým a jedinečným kulinářským zážitkem pro všechny smysly, kde je
lahodné, jedinečné menu kombinováno s různými speciálními parfémy.

Za voňavým zážitkem stojí Kornélia Adášek, milovnice vůní a parfémů a tvůrkyně projektu „Degustace parfémů“, v němž nabízí možnost přičichnout si k různým vůním a dozvědět se více o jejich původu a složení. K tomu vždy přidává i nějaké ty zajímavosti navíc. Je to také autorka e-booků „Jak si vybrat v parfumerii vůni pro sebe“ a „Parfémové desatero“.

O gurmánský zážitek večera se postará mistr kuchař z restaurace hotelu Schwaiger. Ačkoliv šéfkuchař miluje tradici a kvalitu, nezříká se ani inovací, a proto přijal nabídku na tento kulinářský zážitek, neboť v něm vidí opravdovou výzvu.
CO OBSAHUJE DEGUSTACE PARFÉMŮ
S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ O 6 CHODECH?
- Seznámení s dějinami parfémů
- Ukázku vůní
- Gurmánskou večeři o 6 chodech
DEGUSTAČNÍ MENU
- AMUSE BOUCHEKrémové podestýlkové vejce, houby, pečená cibule v popelu, křupavá kůrka z chleba, levandulový olej
- PŘEDKRMCrème Brûlée z králičích jater, jemně uzená smetana, levandulová marmeláda, briošková topinka
- POLÉVKAKulajda shot, houbová kroketa, kopr
- RYBATřeboňský kapr v bramborové strouhance, omáčka z podmáslí a pečená zelenina, levandulová majonéza
- MASO24 hodin pošírované hovězí „kobe beef style“ z farmy Pardubice, křenová omáčka, bramborové purée, uzená červená řepa a švestky
- DEZERTDomácí levandulový jogurt, teplá kobliha, tvarohová zmrzlina
KOLIK TO BUDE STÁT?
Základní cena Degustace parfémů s gurmánskou večeří o 6 chodech je
1800 Kč /osoba
Cena vinné degustace (zvýhodněné párovaní dobrých vin)
490 Kč/osoba
Za pouhých 1800 Kč tak získáte účast na skvělé akci, která Vám dodá energii a dobrou náladu... Stačí jen kliknout na tlačítko „Chci na degustaci parfémů s gurmánskou večeři“
a potom vyplnit a odeslat objednávku.
TERMÍN DEGUSTACE PARFÉMŮ S GURMÁNSKOU VEČEŘÍ
Termín bude upřesněn
Místo: Hotel Schwaiger, Schwaigerova 59/3, Praha 6

TĚŠTE SE NA VSKUTKU JEDINEČNÝ KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK
Na následující stránce vyplňte pečlivě své údaje v objednávce a zaplaťte
bankovním převodem.
Co řekli o Degustaci parfémů s gurmánskou večeří ti, kteří ji už absolvovali?
.Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat za krásný zážitkový večer, výborné menu a zajímavé vyprávění o historii parfémů. Akce se konala ve 4* hotelu Schwaiger v Praze. O kulinářský zážitek se postaral mistr kuchař Jakub Hirsch - VIP kuchař do domu. Připravil vynikající a kreativní menu. Doslova nám gurmánským zážitkem vyrazil dech. Umělecký a zcela netradiční způsob servírování byl pompézní. Hořící prskavky v dezertu, předkrm ve vajíčkovém obalu, výtečná polévka kulajda v zavařovací sklenici. Byli jsme vždy zvědavi, jaká dobrota se v neobvyklém servírování skrývá. Vskutku exkluzivní zábavné menu. Výborné jídlo doplnil profesionální sommeliér, který doporučil vhodná vína. Byl velmi příjemný. Ochotně se všem účastníkům věnoval. Víno báječně doplnilo dokonalý gurmánský zážitek. Skvělá paní Kornélie Adášek – opravdová znalkyně vůní a parfémů, nám vyprávěla o historii parfémů, vhodných druzích a typech vůní v různých ročních obdobích, při společenských příležitostech. Učila nás umění a praktické stránce používání vůní. Velmi ráda s každým účastníkem popovídala a odpověděla na zvídavé otázky hostů. Všem hostům se osobně věnovala. Děkuji za nezapomenutelnou gurmánskou večeři s degustací parfémů.
Degustaci parfémů s gurmánskou večeří můžu všem jedině doporučit! Byl to neuvěřitelný zážitek s jedinečnou atmosférou… Spojení vůně s celým menu je neotřelé a vážně to funguje! Byla jsem na Degustaci a večeři s levandulí, která se objevovala v různých podobách i na talíři. Jídlo bylo naprosto vynikající, k tomu výklad ohledně levandulových vůní a jejich „ochutnávka“ před každým chodem pro mne z této akce udělali jednu z nejlepších, co jsem kdy zažila. Těším se na další voňavé nápady 🙂 Moc děkuji za nezapomenutelný večer.
Organizátoři žádají účastníky Degustace parfémů s gurmánskou večeří, aby večer před kulinářským zážitkem nepoužili parfém ani parfémované tělové mléko. Je to opravdu velice důležité, jinak byste přišli o podstatu celého kulinářského zážitku.
♥2017 Kornélia Adášek info@korneliaadasek.cz Obchodní podmínky Ochrana údajů